Ultimele stiri

Premiu de 420.000 de euro la Loto, nerevendicat. Care este motivul INCREDIBIL

loto

O persoană din Galaţi care în decembrie 2013 a câştigat la Loto 6/49 suma de 420.000 de euro nu şi-a revendicat premiul până acum, astăzi fiind ultima zi în care mai putea face dovada câştigului, angajata Loto care a vândut biletul spunând că este posibil ca acesta să fi fost distrus din greşeală.

Angajata Loto care a vândut biletul câştigător spune că niciodată în cei 20 de ani de când lucrează în cadrul Loteriei Române nu a mai întâlnit o situaţie în care un câştigător să nu-şi ridice premiul.

„Îmi pare foarte rău că nu şi-a ridicat banii. Era prima oară când agenţia noastră a dat un bilet câştigător la categoria I la 6/49. Eu cred că ori nu ştie că a câştigat, dacă e plecat din ţară, ori nu mai are biletul din cine ştie ce motive. Nici nu vreau să mă gândesc că este adevărat că l-a pierdut sau e deteriorat, cum se vorbeşte prin oraş. Ar fi un mare ghinion”, a declarat Mariana Crăciun. Ea spune că sunt informaţii că bărbatul repectiv nu ar mai avea biletul întrucât soţia ar fi spălat pantalonii în care se afla tichetul, care astfel a fost deteriorate, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*