Ultimele stiri

Premiu important obținut de studenții de la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Premiu important obținut de mai mulți studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara. Echipa Facultății de Drept a reușit performanța de a se situa pe locul II în clasamentul general național în cadrul Hexagonului Facultăților de Drept, prestigios concurs studențesc organizat anual între echipele facultăților de drept ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al. I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.

Competiția s-a desfășurat în perioada 23–25 aprilie la Cluj-Napoca. Concursul include trei probe științifice (Drept civil, Drept penal, Drept constituțional) și patru probe sportive (fotbal, street-ball, tenis de masă, șah).

„La UVT avem tineri competitivi, creativi, performanți, dovada fiind astfel de rezultate importante în concursuri naționale și internaționale. Important de reținut este că nu contează atât de mult premiul obținut. Marele câștig este ceea ce ei învață pe parcursul competiției, abilitățile identificate și dezvoltate”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*