Ultimele stiri

Presa internă comentează excluderile din PSD

Ziarele şi agenţiile de presă din România scriu pe larg despre deciziile luate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. Majoritatea articolelor fac referire la reacţiile la cald al celor excluşi din partid: Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, informează Digi24.ro.

Şova, Geoană şi Vanghelie au fost excluşi din PSD, titrează ziarul Adevărul. Jurnaliştii scriu un articol amplu despre şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD unde s-a decis ca cei trei să fie daţi afară din partid.

Ponta și-a „executat” adversarii și a vândut iluzia reformării PSD. Geoană, Vanghelie şi Şova EXCLUŞI – este titlul pus de România Liberă articolului referitor la deciziile luate ieri în şedinţa social-democraţilor. Potrivit jurnaliştilor de la România Liberă, Marian Vanghelie a dezvăluit că în cadrul ședinței de partid Liviu Dragnea a explicat că Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza intervenției americanilor.

Victor Ponta aplică politica pumnului în gură după pierderea prezidențialelor. „Grei” ai PSD, excluși din partid, titrează şi Cotidianul. Jurnaliştii mai scriu că tandemul Victor Ponta – Liviu Dragnea i-a exclus din PSD pe Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Şova, trei dintre cei mai vocali membri ai partidului după dezastrul de la prezidențiale.

Ponta i-a executat pe primii trei disidenți: Vanghelie, Șova, Geoană, scrie Evenimentul Zilei. Convocat într-o primă ședință pentru a analiza înfrângerea în alegerile prezidențiale, Comitetul Executiv al PSD a identificat țapii ispășitori: Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova au fost excluși din partid pentru declarațiile făcute în această perioadă, mai relatează cei de la Evenimentul.

Vanghelie: Ponta să plece acasă. Am să fac toate demersurile până când va pleca din fruntea Guvernului, scriu şi cei de la Mediafax. Geoană, despre CExN: O discuţie de 5 ore în care nu s-au analizat alegerile, regizată să scape de mine, este titlul unui alt articol amplu semnat de jurnaliştii de la Mediafax.

„Flacara violet” chinuie memoria pesedistilor. Vanghelie și Geoană spun că Dragnea a dat vina pe americani si pe „o forță supranaturală” pentru pierderea alegerilor. „Dragnea i-a mulțumit lui Corlățean pentru „organizarea” votului din diaspora”, scrie HotNews. Portalul de știri a publicat un articol şi despre declaraţiile făcute de liderul PSD, Victor Ponta la finalul şedinţei: Trebuie să găsim o soluție care să arate foarte clar ruperea de trecut, comunism, baroni locali și corupți. Congres în primăvara lui 2015. Nu ne retragem de la guvernare; ne prezentăm în Parlament cu o formulă restructurată de Guvern.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*