Ultimele stiri

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României a fost reținut. Procurorii DNA cer arestarea preventivă pentru trafic de influenţă

camera de comerț

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au reţinut pe preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, şi vor cere arestarea lui preventivă pentru trafic de influenţă.

Mihail Vlasov a fost ridicat marţi seară de procurorii DNA, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea aproximativ 200.000 de euro. Suma reprezenta prima tranşă dintr-un milion de euro. Banii pe care Vlasov ar fi urmat să-i primească erau pentru a “aranja” un proces la Curtea de Arbitraj, instituţie aflată în subordinea Camerei de Comerţ, potrivit unor surse judiciare.

După ce a fost audiat, procurorii au emis pe numele lui Mihail Vlasov ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta va fi dus, miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Mihail Vlasov, în vârstă de 70 de ani, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României din 2007. În perioada iunie – decembrie 2008 a deţinut şi un mandat de deputat, arată Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*