Ultimele stiri

Preşedintele Camerei Deputaţilor, la Timişoara: „Domnul Robu să-şi vadă de administraţia locală”. Ce i-a transmis Sorin Grindeanu primarului

Valeriu Zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a venit la Timişoara pentru a spune câteva cuvinte despre candidaţii PSD la Parlamentul Europei. După ce şi-a încheiat discursul despre motivele pentru care campania lor „Mândri că suntem români” eclipsează politica lui Traian Băsescu, numită de Valeriu Zgonea, „ruşinea să fii român”, acesta a vorbit şi despre primarul Nicolae Robu.

Valeriu Zgonea a fost întrebat cum comentează faptul că Nicolae Robu a declarat că îi este ruşine că partidul său a făcut parte din USL şi că a fost în aceeaşi alianţă cu Radu Mazăre.

„Radu Mazăre a fost ales, ca şi domnul Robu. Eu l-aş întreba pe Robu dacă nu îi e ruşine cu Fenechiu şi cu Roşianu. (…)  Domnul Robu să se ocupe cu administraţia locală, cu ruşinea mai puţin”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu a vorbit şi el pe această temă şi a spus: „Să nu uite că este primar USL, pe buletinul de vot scria USL nu PNL”.

1 Commentariu pe Preşedintele Camerei Deputaţilor, la Timişoara: „Domnul Robu să-şi vadă de administraţia locală”. Ce i-a transmis Sorin Grindeanu primarului

  1. Am locuit in Constanta.Ar vrea domnul Robu sa fie ca domnul Mazare.Nu are nici o sansa.Timisoara arata ca o suburbie a Constantei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*