Ultimele stiri

Președintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Sibiu

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Biserica Catolică din Sibiu. El a ajuns biserică la puțin timp după ora 10.00, informează Digi24.ro.

După o slujbă care a ținut aproximativ o oră, președintele Klaus Iohannis a plecat de la biserică. Însoțit de Carmen Iohannis, ei au fost aplaudați de câteva zeci de sibieni.

„Vă urez Crăciun fericit și o zi frumoasă!”, a spus președintele.

Klaus Iohannis nu a făcut declarații, însă le-a urat românilor „Crăciun fericit!”. Șeful statului își petrece Crăciunul acasă.

Ieri, președintele a făcut o surpriză unei adolescente a cărei mamă lucrează în străinătate de ani de zile. Cu această ocazie, Klaus Iohannis i-a dăruit o tabletă.

„Cadoul este gândit în așa fel încât să poți lua legătura cu mama ta, pe internet. Este o tabletă și sper să o poți folosi bine”, i-a spus Klaus Iohannis.

De altfel, în mesajul de Crăciun adresat românilor, președintele a declarat că „românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie și frig, ca să mă voteze au făcut acest lucru și cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea în sfârșit o șansă să se întoarcă în țară și să trăiască o viață de familie liniștită. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și rănile lăsate de despărțirea îndelungată să fie vindecate”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*