Ultimele stiri

Preşedintele PDL Timiş: „lumea doreşte în această ţară să trăiască în socialism şi le place culoarea roşie”. Ce vrea Constantin Ostaficiuc pentru viitor

Constantin Ostaficiuc

Zarvă mare la PDL înainte de rezultatul exist poll-ului în urma căruia se va afla cine sunt, conform acestuia, câştigătorii alegerilor europarlamentare. La nivel naţional, PDL a obţinut un scor de 13%, fiind condus detaşat de PSD, care a obţinut nu mai puţin 41,5%. Cu toate acestea, democrat-liberalii se aşteaptă la un scor mai mare la nivel judeţean.

„Am văzut aceste exit poll-uri la ieşirea de la urne, e adevărat că e interesant că ele diferă ca procente unul de celălalt, sigur, nu foarte tare. Este evident că alianţa PSD-PC-UNPR a câştigat aceste alegeri, înseamnă că lumea doreşte în această ţară să trăiască în socialism şi le place culoarea roşie”, a declarat Constantin Ostaficiuc.

În ceea ce priveşte unificarea dreptei, Constantin Ostaficiuc este de părere că aceasta trebuie să înceapă chiar de mâine.

„Sunt adeptul unificării dreptei, credem că această mişcare nu se poate unifica peste o săptămână-două, ci de mâine. Mi-aş dori ca toţi liderii care conduc partide de pe partea dreaptă să se întâlnească într-un loc, exact cum se întâlnesc cardinalii la Vatican, şi să nu iasă o zi, două, trei, o săptămână, până când iese fumul alb. Să prezinte candidatul la prezidenţiale şi strategia”, a mai spus liderul PDL Timiş.

Întrebat dacă este de acord cu această idee, Nicolae Robu a afirmat că şi el este de părere că discuţiile trebuie să înceapă mâine, dar că nu trebuie să se ia decizii în grabă.

2 Commentarii pe Preşedintele PDL Timiş: „lumea doreşte în această ţară să trăiască în socialism şi le place culoarea roşie”. Ce vrea Constantin Ostaficiuc pentru viitor

  1. Ostaficiuc face greseli dupa greseli: candidatul de pe colegiul 3 a obtinut ieri un scor dezastruos, rezultat slab la alegerile europarlamentare, neimplicare in campanie, primarii nu il mai vor…
    Deci mai bine ar lasa vorbele goale si s-ar apuca de treaba!

  2. Ostaficiu a pierdut tot din 2012 incoace, deci Demisia e singura optiune . Nu stiu de ce unii oameni nu stiu sa lase locul altora.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*