Ultimele stiri

Preşedintele PMP Timiş porneşte în judeţ acţiunea: „Ponta ne arde cu pompa!”

Preşedintele Mişcării Populare Timiş, Radu Lambrino, a declarat că gruparea sa îşi ia foarte în serios rolul de partid în opoziţie. Astfel, atât la nivel naţional, cât şi regional, PMP va începe o amplă acţiune împotriva iniţiativei guvernului de a scumpi combustibilul cu 7 eurocenţi. Proiectul guvernului ar trebui să fie pus în practică de la 1 aprilie, dar PMP vrea să stopeze această acţiune până atunci.

Conform preşedintelui PMP Timiş, această taxă nu va afecta doar şoferii, ci întreaga populație a judeţului, care va trebui să plătească sume mai mari de bani pentru produsele de bază, precum laptele sau pâinea.

„Ştiţi foarte bine că judeţul nostru este al doilea din ţară ca număr de autovehicule. (…) Va fi o creştere accentuată a preţurilor la produsele de bază precum: laptele, pâinea, carnea ş.a.m.d.”, a afirmat Radu Lambrino.

Pentru a stopa iniţiativa guvernului, PMP vrea să strângă semnături de la cetăţeni pentru a demonstra că şi aceştia sunt împotriva noii accize. Astfel, până în perioada 16-20 martie PMP speră să strângă 30.000 de semnături, din judeţul Timiş.

Radu Lambrino a susţinut că această taxă este de fapt un „bir” pe care guvernul îl impune cetăţenilor pentru a putea acoperi costurile viitoarelor campanii electorale şi un mod mascat de a strânge bani de la populaţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*