Ultimele stiri

Preşedintele PNŢCD Timiş, dezamăgit de rezultatul la alegerile europarlamentare. Va rămâne în funcţie?

PNTCD

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a vorbit, astăzi, despre eşecul pe care partidul său l-a avut la alegerile europarlamentare. La nivel local, PNŢCD a avut un scor puţin peste 1%, rezultat extrem de slab.

Şeful PNŢCD Timiş spune că în această campanie s-a muncit şi că, din punctul său de vedere, nu se putea face nimic mai mult.

„Un număr neaşteptat de mic de voturi, dar le mulţumesc celor care încă mai cred în acest partid. Eu personal sunt dezamăgit de acest rezultat şi pe plan naţional şi pe judeţ. Am făcut tot posibilul să convingem electoratul să voteze cu PNŢCD. Rezultatul este foarte slab şi eu sunt dezamăgit. Probabil că am greşit ceva, că altfel nu putea fi. Am discutat cu colegii din judeţ şi de la naţional şi va urma un congres cu privire la viitor. (…) Cu sau fără Valentin Moldovan, PNŢCD trebuie să meargă mai departe. Sigur este un eşec şi eu pot să îmi asum eşecul ca şi preşedinte, dar nu aş vrea să spun că îmi reproşez că puteam să fac mai mult. Nu ştiu ce puteam să fac mai mult. Probabil că în iunie se va lua o decizie şi vă voi informa dacă rămân, în continuare, la conducere”, a spus Valentin Moldovan.

1 Commentariu pe Preşedintele PNŢCD Timiş, dezamăgit de rezultatul la alegerile europarlamentare. Va rămâne în funcţie?

  1. demisia!Gunoiul are un nume;pavelescu la bucuresti,moldovan la timis,mutiu la hunedoara,e plina tara de astfel de gunoaie.impotenti politic!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*