Ultimele stiri

Preşedintele PNŢCD Timişoara i-a adus flori lui Robu

Ciprian Mihok si Nicolae Robu

După ce vinerea trecută, Daniel Funeriu, fostul Ministru al Educaţiei, i-a adus primarului un coş cu mere, acum a venit rândul preşedintelui PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, să îi facă o vizită edilului.

Nicolae Robu se afla într-o conferinţă de presă când Ciprian Mihok, împreună cu alţi reprezentanţi ai PNŢCD, a venit la Primărie. Candidatul PNŢCD pe Colegiul 3 a schimbat câteva cuvinte cu primarul şi i-a spus acestuia că i-a adus flori, cu ocazia împliniri a 100 de ani de la naşterea fondatorului PNŢCD, Corneliu Coposu.

După plecarea lui Ciprian Mihok, edilul a fost întrebat de jurnalişti cum se simte atunci când primeşte atâtea „daruri” în campanie.

„Nu mă pot simţi decât bine. Cred că oricine poate vedea că în Timişoara de azi există un cadru de toleranţă maximă, în care sunt materiale electorale câte nu au fost niciodată. Sunt pline intersecţiile de afişe prin care partidele şi candidaţii încearcă să se promoveze. Am dat aprobări pentru câte locaţii s-au cerut, unii s-au mirat”, a afirmat edilul.

De asemenea, şi Alin Popoviciu a afirmat într-un interviu dat pentru Timişoara Online că a fost mulţumit de atitudinea primarului în această campanie, având în vedere că a aprobat toate cererile.

Cu toate acestea, edilul nu s-a putut abţine să nu spună câteva cuvinte şi despre PSD, susţinând, în continuare, ideea de a-i pune pe social-democraţi să plătească pentru afişele „USL trăieşte”, pe care Primăria le-a dat jos din bani publici. Desigur, edilul a făcut această precizare după ce a declarat că: „PSD-ul merge fără aprobare”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*