Ultimele stiri

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, crede că Nicolae Robu are un defect cognitiv. De ce spune asta

Sorin Grindeanu

În ziua în care Timişoara a rămas fără apă caldă, după ce E.ON a tăiat gazul pentru Colterm din cauza datoriilor uriaşe acumulate, adică ieri, Nicolae Robu a ţinut să-i anunţe pe timişoreni că-şi asumă candidatura pentru un nou mandat.

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, nu a ratat ocazia de a critica decizia primarului Timişoarei de a face un anunţ de acest gen într-o astfel de situaţie critică.

„Este un efect al unei boli numite Dunning Kruger, este legat de cei care-şi apreciază în mod greşit competenţele şi se cred mai buni decât sunt în realitate. S-ar putea ca acest efect Dunning Kruger să se potrivească unui domn care, când 75.000 de timişoreni nu au apă caldă, să-şi anunţe candidatura. Mi se pare un moment nepotrivit pentru cele 75.000 de familii care sunt într-o situaţie nefericită”, a declarat Sorin Grindeanu.

Potrivit specialiştilor, efectul Dunning-Kruger este un defect cognitiv care constă în faptul, că persoanele cu un nivel scăzut de calificare, fac concluzii eronate, iar din motivul incompetenţei sale, nu sunt capabili să-şi conştientizeze greșelile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*