Ultimele stiri

Preşedintele PSD Timişoara îi dă replica lui Nicolae Robu. Ce i-a comunicat primarului

Dacă până acum preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, şi-a exprimat, în repetate rânduri, nemulţumirile faţă de PSD atât la nivel local, cât şi naţional, acum a venit rândul şefului PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, să îşi spună părerea despre proaspăta ruptură din USL.

„Primele 24 de ore de după ieşirea de la guvernare a colegilor liberali şi ruperea USL au generat o avalanşă de atacuri, acuze, ieşiri nervoase şi critici din partea liderilor naţionali şi locali ai PNL, la adresa PSD. Descătuşarea aceasta de energie negativă nu face altceva decât să demonstreze frustrarea generată de pierderea puterii, chiar şi în varianta asumată. Este trist să vezi cum după „o dragoste de 3 ani” acest divorţ politic scoate tot ce-i mai urât şi rău, culmea, din jumătatea care a trădat încrederea oamenilor, până la final”, a comunicat acesta.

Preşedintele PSD Timişoara a declarat că, deşi partidul său s-a confruntat cu o mulţime de reacţii negative din partea celor din PNL, gruparea pe care o reprezintă doreşte continuarea colaborării PSD-PNL-PC.

„La Timişoara, alianţa USL a funcţionat absolut normal până în ultimul ceas, adică ieri, în plenul Consiliului Local când toate proiectele au trecut cu majoritate de voturi! PSD Timişoara şi reprezentanţii săi din Consiliul Local sunt pentru menţinerea în continuare a majorităţii PSD-PNL-PC. Ştim că ziua de ieri a fost una în care telefoanele au fost încinse la maximum de persoane care caută soluţii pentru o altă majoritate. Noi suntem pentru stabilitate şi continuitate. În plan local, obiectivele PSD au fost întotdeauna în consens cu binele Timişoarei şi al timişorenilor. Până la urmă, există soluţii diverse şi, dacă la Bucureşti un lider de marcă liberal, senatorul Călin Popescu Tăriceanu, este împotriva ruperii USL şi la Timişoara pot exista voci contrastante”, a declarat Sorin Grindeanu.

De asemenea, deputatul PSD a făcut referire şi la acuzaţiile făcute de Nicolae Robu.

„Un alt lucru deranjant este legat de declaraţiile făcute de domnul primar Nicolae Robu la adresa proiectului Spitalului de Copii Louis Ţurcanu. „Şmecheria politicianistă”, ca să-l citez exact, este un proiect pentru Timişoara şi pentru copiii timişorenilor. Un proiect iniţiat de un ONG – F.A.C.T., cu care am strâns peste 30 de mii de semnături apolitice. Şi vreau să-i amintesc domnului primar că personal a susţinut campania DA. Reuşim şi că am fost împreună la întâlnirea cu premierul Ponta, în curte la Spitalul Louis Ţurcanu. În caz că a uitat. Legat de retragerea proiectului 8 de pe ordinea de zi a Consiliului Local de ieri şi de declaraţiile d-lui Robu privitoare la ACS Poli, vreau să spun că noi nu vrem decât să se păstreze ceea ce am avut iniţial. Nimic mai mult. Retragerea mea din consiliul director este justificată de plecarea în Parlament. În locul meu, vine o altă persoană desemnată de PSD. Simplu”, a mai adăugat acesta.

1 Commentariu pe Preşedintele PSD Timişoara îi dă replica lui Nicolae Robu. Ce i-a comunicat primarului

  1. JENANT !!!!!!!!!!!!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*