Ultimele stiri

Președintele și secretarul general al Organizației de Tineret din PC au trecut la PNL. Care a fost motivul

Cosmin Mirisan

Preşedintele şi secretarul Organizaţiei de Tineret din PC au trecut la PNL. Chiar dacă se declara clar împotriva migrației politice, liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, i-a primit cu brațele deschise pe cei doi tineri care spun că au plecat de la conservatori deoarece nu s-au regăsit în valorile partidului. De asemenea, conservatorii trebuie să se țină bine, căci liberalii au anunțat că un număr important de persoane vor mai trece la PNL.

„Cel puţin tinerii nu pot fi păcăliţi aşa de uşor cum cred unii. S-au dus la Partidul Conservator ştiind că merg la un partid de centru dreapta. Au constatat că au ajuns într-un partid ce are cu totul altă orientare şi au decis să se manifeste pe culoarul de dreapta al politicii. Eu le spun bun venit în PNL şi îi asigur că în PNL se vor putea afirma”, a spus, miercuri, primarul Nicolae Robu.

Fostul președinte al tinerilor din PC se numește Cosmin Mirişan, este de profesie jurist şi colaborează din 2008 cu PC. După mai bine de cinci ani de conservatorism, acesta spune că a ales să treacă la PNL pentru că nu se mai regăsea în PC.

“Am intrat în PC cu sufletul, dar nu mă mai regăsesc acolo. Sunt un om de dreapta și rămân un om de dreapta. Nu m-am mai regăsit acolo și am luat cea mai bună decizie să trec în cea mai mare formațiune de dreapta. Sunt convins că vom lucra foarte bine împreună”, a spus Mirişan. El susţine că a rămas în relaţii bune cu fosta sa şefă, Maria Grapini.

Daniel Maxim, fostul secretar general al Tineretului Conservator Timiş, spune că motivul său este personal şi nu vrea să-l discute.

Întrebați ce ar face în cazul în care nu se vor regăsi nici în PNL, cei doi au răspuns că sunt siguri că se vor integra în noua formațiune.

1 Commentariu pe Președintele și secretarul general al Organizației de Tineret din PC au trecut la PNL. Care a fost motivul

  1. ,,El susţine că a rămas în relaţii bune cu fosta sa şefă, Maria Grapini” , asta spune multe. Unele le stie toata lumea………

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*