Ultimele stiri

Preşedintele Traian Băsescu ar putea să vină la Timişoara în acest week-end

Preşedintele României, Traian Băsescu, ar putea să facă o vizită la Timişoara chiar în acest week-end. Sosirea acestuia în vestul ţării încă nu a fost confirmată de oficialii PMP la nivel local, însă şeful statului este aşteptat atât în oraşul de pe Bega, cât şi la Arad.

Dacă într-adevăr va veni aici, Traian Băsescu va participa la o întâlnire cu membrii Mişcării Populare de la nivel local. La Arad însă, preşedintele va participa la un târg de locuri de muncă, unde a fost invitat de fostul lider al PDL Arad, Gheorghe Seculici.

Vizita este organizată cu sprijinul Fundaţiei „Mişcarea Populară”, iar preşedintele Partidului Mişcarea Populară Arad, Florin Remeţan, a declarat că Băsescu va fi întâmpinat de membri şi simpatizanţi atât ai fundaţiei, cât şi ai partidului, scrie Mediafax.

„Având în vedere că partidul nostru are o relaţie strânsă cu fundaţia, cea care a stat la baza Mişcării Populare, e firesc să fim prezenţi la un eveniment organizat de fundaţie. Vom fi prezenţi membri şi simpatizanţi care îl vom întâmpina pe şeful statului şi vom vizita împreună târgul”, a spus Remeţan.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*