Ultimele stiri

Prețuri record! Cât costă cele mai scumpe apartamente din Timișoara

În urmă cu câteva săptămâni, timișorenii erau anunțați că pot cumpăra apartamente cu două camere cu doar 27.000 de euro, fiind scoase la vânzare de către băncile care doreau să-și  recupereze banii împrumutați în cel mai scurt timp.

Totuși, în orașul de pe Bega sunt scoase la vânzare și apartamente care au prețuri de-a dreptul exorbitante. Potrivit unei analize întocmite de portalul imobiliare.ro, în orașul de pe Bega se vând două apartamente cu nu mai puțin de 300.000 de euro.

Primul dintre acestea costă 330.000 de euro și este construit într-un bloc nou. Apartamentul are patru camere și o suprafață utilă de 220 de metri pătrați, la care se adaugă două terase cu o suprafață cumulată de 170 de metri pătrați. Imobilul se vinde complet mobilat și utilat, iar în prețul de achiziție sunt incluse două locuri de parcare subterane.

În apropiere de centrul istoric al orașului, un alt apartament cu cinci camere, situat de data aceasta într-o clădire ridicată înainte de 1990, poate fi achiziționat cu 300.000 de euro. Proprietatea are o suprafață utilă de 178 de metri pătrați, este recent renovată, cu materiale premium, și dispune de un loc de parcare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*