Ultimele stiri

„Prima bătaie a fost cumplită, mă înnegrise peste tot.” POVESTEA ȘOCANTĂ făcută PUBLICĂ de ANDREEA MARIN

andreea marin

Andreea Marin s-a dovedit de-a lungul timpului o luptătoare și, la rândul ei, ajută alte femei să treacă peste momentele de coșmar din viața lor.

Andreea Marin s-a implicat în numeroase campanii de luptă împotriva violenței domestice și de ajutorare a femeilor cu probleme din cele mai grave. Ea a postat pe Facebook o poveste cutremurătoare a unei soții care, de ani de zile, este bătută de soț, situație care a afectat-o iremediabil și pe mama ei.

„El începuse să lipsească de acasă, dormea cu telefonul sub pernă, se îngrijea tot mai mult, cheltuia mulţi bani pe haine şi pe parfumuri scumpe. Acea femeie îmi povestea la telefon cum îşi petrecea timpul cu ea, unde se întâlneau, unde mâncau, îmi dădea amănunte cum făceau sex. La început nu am crezut, i-am cerut explicaţii, dar nu le avea, ştiam că minte. Când nu-şi găsea cuvintele, se enerva şi…au început bătăile.

Prima bătaie a fost cumplită, mă înnegrise peste tot. Am fost la IML, dar cum să-ţi dai propriul soţ în judecată?? Au urmat altele, vecinii erau cei care ne aminteau cât este ceasul, dovadă deranjul şi în orele târzii ale nopţilor. A aflat mama, s-a îmbolnăvit de inimă, sau poate de inima rea. Am adus-o la mine să o îngrjesc. După ce a asistat, într-o seară la o bataie cumplită, a paralizat.

Mi-am lăsat serviciul, am plecat cu ea să o îngrijesc. În martie, am condus-o pe ultimul drum. S-a stins cu întrebarea şi disperarea din ochi: „Cui te las?”. Sora mea s-a reîntors în Portugalia, eu am desfiinţat de mult telefonul fix din casă,am schimbat „N” cartele telefonice, dar în zadar….Ea tot mă sună. Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă”, a povestit femeia pe alegedemnitatea.ro, scrie Libertatea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*