Ultimele stiri

Prima conferință de presă a senatorului Petru Ehegartner în calitate de președinte al Partidului Liberal Reformator Timiș

Petru Ehegartner a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de preşedinte al filialei judeţene a Partidului Reformator Liberal. La conferinţa de presă au mai participat Nicolae Ţăran – Consilier pe probleme economice şi de globalizare la Cabinetului Parlamentar al Senatorului Petru Ehegartner şi Mircea Criste – Expert constituţionalist. În prezent, PRL Timiș are în jur de 100 de membri și aproximativ 40 de tineri de la TNL.

„Ceea ce ne propunem noi, cei din PLR, este de a nu lăsa liberalismul, un simbol al politicii românești, care a contribuit decisiv la modernizarea și dezvoltarea statului român, să dispară de pe scena politică”, spune președintele PLR Timiș, Petru Ehegartner.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, senatorul a declarat că „nu am făcut foarte multe demersuri pentru constituirea acestei organizaţii. După ce a avut loc congresul din 1- 2 august, am primit mandat pentru înfiinţarea filialei judeţene. Sunt vicepreşedinte al partidului, şi până la acest moment, avem foarte multe oferte şi aprecieri. Mă bucur să văd că aprecierile vin din zona adevăraţilor liberali. Avem din teritoriu o percepţie pozitivă. Din punct de vedere al legii, primarii nu pot să îşi facă publice opţiunile politice acum. Ne interesează constituirea unei organizaţii puternice pentru sectorul social pe care îl vizăm”.

“În foarte scurt timp vom da publicităţii noul birou interimar. Sunt în măsură să vă pot anunţa un om la care am ţinut foarte mult. Gheorghe Simina va fi preşedinte al organizaţiei Timişoara”, a mai spus Petru Ehegartner.

2 Commentarii pe Prima conferință de presă a senatorului Petru Ehegartner în calitate de președinte al Partidului Liberal Reformator Timiș

 1. Va rog luptati pentru binele ROMANIEI.
  Daca puteti sa imi spuneti unde o sa fie sediul in Timisoara
  Mult succes
  Dorina CHIRA

 2. Tatar Gheorghe // 6 august 2014 a 22:24 // Răspunde

  Toate partidele sunt reforfatoare, Cel mai bine este sa o luati de la inceput nu din calitatea de senator ales pe listele altui partid.
  Reformele trebuia sa le faceti in partidul in care ati fost ales.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*