Ultimele stiri

Prima întâlnire a Birourilor Permanente Județene ale PNL și PDL în cadrul noii formule ACL

Prima întâlnire a Birourilor Permanente Județene ale PNL și PDL în cadrul noii formule ACL a făcut ca sala să fie arhiplină de liderii celor două partide.

În ceea ce privește discuțiile dintre cele două partide, s-a vorbit despre crearea unui departament comun de politică si imagine, dar și despre un departament organizatoric (unde vor conlucra liderii de zonă ale celor două partide).

S-a mai discutat și despre punerea în practică a protocolului PNL – PDL la nivel local prin realizarea până la sfârșitul lunii septembrie a alianțelor în fiecare localitate din Timiș, dar și stabilirea de acțiuni comune la nivel de organizații interne (de tineret, de femei etc).

Cinci lideri ai organizației județene de tineret PNL Timiș au fost invitați la sfârșitul săptămânii viitoare la ședința Biroului Permanent Național al PDL, dar și la școala de vară care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare la Valea lui Liman.

PNL Timiș pierde lideri importanți care participă la congresul lui Tăriceanu. Doi dintre ei sunt vicepreședintele PNL Timiș, Ionel Patrichi, și Dan Bara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*