Ultimele stiri

Prima zi a lui Marian Vasile ca vicepreședinte al CJT. Acesta și-a reluat miercuri funcția. Cum a reacționat Florian Zanfir

Marian Vasile și-a reluat miercuri, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. La primul plen avut după ce și-a reluat funcția, ironic sau nu, a fost așezat lângă Florian Zanfir, consilierul județean care i-a ocupat funcția cât timp liberalul a fost suspendat.

La începutul plenului, Marian Vasile a vrut să dea mâna cu Florian Zanfir, acesta însă a refuzat. Explicația a fost simplă din punctul de vedere a pesedistului : „Îți demonstrez prin astfel de metode „Uite, nu sunt bărbat și nu dau mâna cu tine”, dacă tu așa înțelegi, ce înseamnă a fi bărbat, a ne lua la bătaie.”.  Acesta afirmând că în cadrul unei emisiuni, Marian Vasile, a afirmat că nu este bărbat, această afirmație a fost însă negată de către liberal.

Despre gestul făcut de către Floarian Zanfir, de a nu-i da mâna, Marian Vasile a comentat simplu :”Fiecare în viața aceasta așa cum își așterne doarme. Este treaba dumnealui, respectul este respect, lucrurile celelalte sunt alte aspecte.”

Cât despre președintele Consiliului Județean, Titu Bojin, acesta susține în continuare că Marian Vasile este vicepreședinte temporar ”Marian Vasile este deocamdată prin sentință care nu este definitivă, prin efectul legii, este vicepreședinte. Probabil într-o lună, o lună jumate, două luni în cel mai rău caz, se va de sendința definitivă. În aceste condiții se va vedea dacă domnul Marian are sau nu are câștig de cauză.”

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*