Ultimele stiri

Primăria a câştigat toate contestaţiile de licitaţie la proiectul Trafic Management

Proiectul prin care se doreşte computerizarea controlului traficului din oraş este, acum, mai aproape de a fi realizat. Aceasta este declaraţia primarului Nicolae Robu despre proiectul care stagnează de mai bine de un an.

„M-am tot plâns că suntem blocaţi în licitaţia pentru contractarea executantului proiectului de computerizare a controlului traficului în Timişoara, acel proiect numit Trafic Management. Vestea bună e că am câştigat toate contestaţiile care au fost depuse împotriva Primărie şi, drept urmare, sper că de săptămâna viitoare să se desuspende procedura, ca să dam drumul mai departe şi să avem un câştigător, să punem în operă şi acel proiect. Suntem în fază avansată şi pentru celălalt proiect de supraveghere video în oraş şi, dacă le câştigăm pe ambele, vom reuşi performanţa de a avea 24 de proiecte din 24, implementate”, a afirmat edilul.

Acesta a mai spus şi că termenul iniţial pentru finalizarea acestui proiect era în vara anului viitor, dar că acesta a fost acum prelungit până la sfârşitul anului 2015. Cu toate acestea, primarul speră că firma câştigătoarea se va angaja să finalizeze lucrarea cât mai devreme.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*