Ultimele stiri

Primăria începe dezinsecţia aeriană împotriva ţânţarilor

Primăria Municipiului Timişoara va demara în funcţie de condiţiile meteorologice, începând cu data de 30 iulie 2014, lucrări de dezinsecţie aeriană pentru combaterea muştelor şi ţânţarilor. Substanţele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi nu pun în pericol populaţia şi animalele.

Reprezentanții primăriei Timișoara precizează că odată cu aplicarea tratamentelor pe domeniul public, o parte din insectele producătoare de disconfort se retrag în subsoluri umede sau inundate, anexe, casa scărilor sau acoperişuri ale imobilelor.

Primăria Municipiului Timişoara prin Direcţia de Mediu face un apel la toţi cetăţenii, persoane fizice, juridice, instituţii, societăţi comerciale, asociaţii de proprietari/locatari să ia măsuri urgente de combatere a dăunătorilor, pe cât posibil concomitent cu operaţiunile efectuate de Primăria Municipiului Timişoara.

Cei care refuză să execute lucrările de dezinsecţie riscă amenzi de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

1 Commentariu pe Primăria începe dezinsecţia aeriană împotriva ţânţarilor

  1. De fapt, nu merita niciun comentariu si… totusi. Aroganti si nesimtiti, n-au fost in stare sa faca o licitatie la timp; daca in toamna erau alegeri, se straduiau mai mult.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*