Ultimele stiri

Primăria Timișoara le vine de hac patronilor care au montat terase fără autorizație. Ce măsură drastică a luat

Vești proaste pentru patronii din Timișoara care s-au gândit să monteze terase, deși nu aveau autorizație. Reprezentanții Primăriei Timișoara au identificat patru astfel de terase în Complexul Studențesc, două dintre acestea au fost desființate chiar de către proprietari astăzi, iar două de către municipalitate.

”Noi nu avem nimic cu nimeni, dar legea este lege pentru toată lumea. Din păcate, sunt foarte mulți cetățeni care nu au înțeles că legea trebuie respectată. Sunt foarte multe societăți comerciale care nici nu au autorizație de funcționare. Mulți au venit și au făcut demersurile necesare pentru a obține autorizațiile, însă alții continuă să activeze ilegal, făcând evaziune”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai adăugat că regretă că s-a ajuns în situația ca terasele să fie demolate, însă vrea să tragă un semnal de alarmă. „Vrem să vadă toată lumea că nu ne jucăm. Așa cum am demolat etaje întregi construite de unii cetățeni, nu contează etnia lor, așa cum am demolat la început de mandat o casă întreagă, la fel procedăm vizavi de oricine și orice. Însă acționăm în cadru legal”, a mai explicat edilul șef.

DSC_0227

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*