Ultimele stiri

Primăria Municipiului Timişoara a achiziţionat un bloc de locuinţe cu 129 de garsoniere

Primăria Municipiului Timişoara a achiziţionat un bloc de locuinţe pe str. Polonă nr.19, compus din 129 de garsoniere, recent renovate.

„Deoarece majoritatea persoanelor înscrise pe listele de priorităţi ale Primăriei Municipiului Timişoara au familii numeroase şi totodată o parte din solicitanţii de locuinţe în blocul din str. Polonă sunt persoane cu handicap grav dintre care unii cu handicap locomotor,  prin hotărâre de Consiliu Local s-a aprobat unificarea a câte 2 apartamente cu 1 cameră, la parter şi etajul I, pentru obţinerea unor apartamente de 2 camere, rezultând astfel 20 de apartamente cu 2 camere şi 79 apartamente cu 1 cameră”, transmit reprezentanții primăriei.

Astfel, s-a întocmit o listă cu solicitanţii înscrişi pe listele de priorităţi ale Primăriei Municipiului Timişoara, listă cuprinzând 111 persoane/familii. Apartamentele de 2 camere situate la parter şi etajul I au fost repartizate persoanelor cu handicap şi solicitanţilor cu cei mai mulţi membrii de familie.

În şedinţa Comisiei de locuinţe din data de 29.07.2014 au fost repartizate cele 99 de  apartamente situate în blocul din str. Polonă nr.19, repartiţiile fiind în curs de perfectare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*