Ultimele stiri

Primăria nu mai face față șantierelor! Polițiștii locali, cu ochii pe muncitorii leneși

santier

Numărul șantierelor din Timișoara îl depășește chiar și pe primarul Nicolae Robu! Reprezentanții municipalității nu mai pot face față cu supravegherea lucrărilor, așa că această sarcină va trece în obligațiile Poliției Locale.

După ce a supravegheat palmieri și jardiniere, acum Poliția Locală se va ocupa și de supravegherea șantierelor, prin dispoziția primarului Nicolae Robu.

„Este greu. Sunt foarte, foarte multe. La şantierele pe care le aveam, la amenajări de anvergură mare ale unor străzi, se adaugă acum şi aceste lucrări care aparent nu sunt de mare amploare, dar care produc o perturbare importantă, mă refer la lucrările de ducere în subteran a fibrelor optice, a cablurilor. Chiar i-am cerut astăzi directorului Poliţiei Locale să îmi facă un inventar al situaţiei de pe teren, în tot oraşul, pentru că realmente numai din birou nu mai putem şti exact care sunt stadiile diverselor lucrări şi am vrut să am şi un feedback adus pe alt canal decât acela al Direcţiei Tehnice. Facem faţă. Deocamdată facem faţă, dar trebuie să o spun, nu ne este uşor şi ştiu că nici timişorenilor nu le este uşor. Sunt foarte multe lucrări şi nu avem suficienţi oameni numai în aparatul Direcţiei Tehnice sau în aparatul Direcţiei de Mediu pentru a urmări tot ce se întâmplă în oraş”, a declarat, marți, Nicolae Robu.

Astfel, poliţiştii locali vor a patrula prin oraș și vor urmări modul în care se desfăşoară lucrările.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*