Ultimele stiri

Primăria Timişoara dă startul la licitaţii. Pentru care proiecte doreşte Nicolae Robu concurenţă cât mai mare

Primaria Timisoara

Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că în perioada următoare, se vor derula numeroase licitaţii care vizează diferite proiecte din oraşul Timişoara.

Astfel, edilul a anunţat că pe data de 7 mai va avea loc licitaţia „pentru închirierea clădirii de recreere din Parcul Copiilor”. Spaţiul respectiv va fi amenajat ca şi cofetărie, iar preţul de pornire este de 5 euro mp. Desigur, Nicolae Robu speră că, în urma licitaţiei, acest tarif se va diminua.

Luna iunie va fi şi ea una a licitaţiilor, iar pe data de 4, se va organiza licitaţia pentru „comercializarea de produse alimentare în distribuitoare automate, precum şi pentru comercializarea produselor speciale (vată de zahăr), în locaţiile stabilite”.

Mai mult, primarul a reamintit că a început şi licitaţia pentru găsirea firmei care va realiza parcarea supraterană, din spatele magazinului Bega. Tot în această perioadă, se vor demara şi licitaţii pentru găsirea operatorului care să gestioneze populaţia canină, dar şi pentru achiziţionarea serviciilor de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare.

Nicolae Robu a ţinut să precizeze că vrea ca aceste licitaţii să fie cât mai mediatizate în aşa fel încât competiţia să fie una cât mai mare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*