Ultimele stiri

Primăria Timişoara, din nou, în ilegalitate. Cum a dat Primăria spre închiriere terenuri care nu îi aparţin

Primaria Timisoara

După ce viceprimarul Traian Stoia a vorbit, ieri, despre problema blocurilor construite fără autorizaţie de ANL şi despre felul în care Primăria a luat chirie de la cetăţeni pentru acele apartamente, acum acesta a prezentat un nou caz de ilegalitate în care se află Primăria Timişoara.

Viceprimarul a afirmat că, deşi nu dorea să facă publică această informaţie, Primăria percepe chirii pe spaţii care, de fapt, nu îi aparţin. Conform declaraţiilor lui Traian Stoia, aceasta nu este o situaţie izolată şi că în Timişoara există peste 300 de terenuri care au fost date spre închiriere de către Primărie, deşi nu îi aparţin.

„Noi luăm, din 2004, nişte bani de la firme care folosesc terenul statului român. De obicei firmele astea au câte o clădire pe care sunt proprietari. Acum, ei plăteau o sumă modică, la înţelegere cu Primăria, pe o fişă de calcul”,  a declarat Traian Stoia.

Acesta a afirmat că, în opinia sa, aceşti bani ar trebui să ajungă la Finanţe şi că nu este exclus ca Primăria să trebuiască să restituie banii pentru cei zece ani în care a închiriat terenuri care nu îi aparţin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*