Ultimele stiri

Primăria Timişoara este executată silit. Are de plătit despăgubiri de 3,5 milioane de euro patronului ştrandului termal

Primăria Timişoara trebuie să plătească despăgubiri proprietarului ştrandului termal de aproape 3,5 milioane de euro. Pentru că reprezentanţii municipalităţii nu au plătit nici măcar un leu, astăzi, un executor judecătoresc, însoţit de reprezentanţi ai firmei, au venit să execute silit Primăria Timişoara. Însă, au plecat cu mâna goală, pentru că primarul Nicolae Robu i-a convins să mai păsuiască Primăria Timişoara cu încă două luni.

„S-a pronunțat o sentință judecătorească foarte ciudată pentru ceva ce s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, nu eram eu primar atunci, și întrucât noi am urmat o nouă cale de atac pentru acea decizie pe care noi o considerăm profund incorectă, nu am plătit nimic din ea și așteptăm să nu se producă nicio executare silită până nu se judecă până în finalul finalurilor”, a declarat Nicolae Robu, înainte de a discuta cu executorul judecătoresc şi reprezentanţii firmei.

20150827_115458

După discuţiile care au durat aproximativ o oră în biroul primarului, jurista firmei a prezentat şi concluziile. „Le mai dăm o şansă, nu le luăm nimic pentru că nu suntem rău intenţionaţi. Am venit paşnic, să discutăm. Este vorba despre o investiţie care s-a făcut timp de patru ani de zile şi în al cincilea an, când firma şi-a deschis activitatea, primăria a spus că nu mai prelungeşte locaţia şi că «poftiţi afară». Nu am plecat pentru că am câştigat. În 7 octombrie avem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie recursul, acolo cu siguranţă se va face dreptate”, a spus Luiza Brăbece.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*