Ultimele stiri

Primăria Timișoara încearcă să cumpere din nou vaporașe cu care ne vom plimba pe Bega

vaporas

Primăria Timișoara încearcă, pentru a doua oară, să cumpere șapte vaporașe cu care timișorenii se vor putea plimba pe Bega. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a anunțat, astăzi, că a fost lansată cea de-a doua licitație pentru achiziționarea ambarcațiunilor, iar bugetul alocat pentru cumpărarea lor a fost mărit. Astfel, reprezentanții municipalității sunt dispuși să plătească trei milioane de euro pe cele șapte vaporetto.

„A fost relansată pe SEAP licitația pentru atribuirea contractului de furnizare a echipamentelor de transport de tip vaporetto. Termenul de depunere a ofertelor a fost fixat la 4 august 2015. Toți parametrii au rămas la fel ca la prima licitație,, numai suma este mai mare și perioada de livrare a fost și ea extinsă. Suma totală este de 11.130.588 de lei, fără TVA. Noi sperăm ca adjudecarea să se facă la o valoare mult mai mică, având în vedere că întotdeauna, în competiție, prețul scade”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, vaporașele vor avea între 50 și 70 de locuri și o lungime de cel mult 20 de metri. Termenul de livrare al ambarcațiunilor este până cel târziu în data de 15 decembrie 2015. „Mi-e greu să fac estimări. Nădăjduiesc că anul acesta, dar mi-e foarte greu să dau termene. Licitațiile sunt în afara controlului nostru”, a răspuns Nicolae Robu, întrebat fiind când ne vom plimba cu vaporașele pe Bega.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*