Ultimele stiri

Primăria Timișoara își ia avocat extern să o apere în procesul cu Curtea de Conturi

Primaria Timisoara

Primăria Timișoara va angaja o firmă de avocatură pentru a fi reprezentată în instanță în procesul cu Curtea de Conturi ce vizează finanțarea echipei FC Politehnica Timișoara, patronată de Marian Iancu. Decizia a fost luată marți, în cadrul plenului Consiliului Local.

Am considerat că e bine să apelăm și la servicii juridice externe și că acest proces este extrem de important. Vorbim de instituția primăriei, eu ca primar nu sunt implicat, dar cred că așa este corect și cinstit să ne gândim la instituție și să prezentăm cât mai bine interesele instituțeie. Nu e corect ca după trei controale ale Curții de Conturi după ce nu a fost nicio situație de ilegalitate, este foarte ciudat să vină aceeași entitate și să aibă cu totul și cu totul altă poziție, a exlicat primarul Nicolae Robu

Proiectul de hotărâre votat a stârnit și discuții, avocatul Carmen Obârșanu amenințând că va face plângere penală pentru cheltuirea banului public în mod nejustificat. Este voarba de o sumă de 800 de euro, o sumă derizorie spune, în apărarea proiectului, secretarul Primăriei, Ioan Cojocari. Nici grupul PSD nu a fost de acord cu acestă propunere, motivând că s-ar putea ca utilizarea avocaților externi să nu fie tocmai legală. În final, totuși, proiectul a fost votat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*