Ultimele stiri

Primăria Timișoara își pune singură piedici. Stoia: Nu văd de ce Dumnezeu trebuie să ne tratăm între noi mai rău decât dacă am fi adversari

Traian Stoia

O nouă situație demnă de Caragiale la Primăria Timișoara! Firma care are în concesiune cimitirul din Calea Șagului dorește să înlocuiască gardul de plasă de pe strada Vulturilor cu unul din beton, ca cel din față. În acest sens, firma a cerut Primăriei să spună dacă este nevoie sau nu de autorizaţie de construcţie pentru a înlocui gardul, dar deși acesta va rămâne în proprietatea Primăriei, răspunsul venit de la Serviciul de Urbanism neinteligibil.

“Când am solicitat un punct de vedere de la serviciul urbanism, am primit un lung şir de citate din legislaţia română, şir din care nu poţi să înţelegi dacă trebuie sau nu autorizaţie. Voi discuta cu şeful de la urbanism ca să lămuresc lucrurile. Nu văd de ce Dumnezeu trebuie să ne tratăm între noi mai rău decât dacă am fi adversari. Oamenii au banii pentru investiţie, vor să o facă, dar nu au un răspuns. Dacă se apucă riscă să fie amendaţi de Poliţia Locală în cazul în care au nevoie de autorizaţie”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Mai precis, deși firma respectivă are bani pentru a înlocui gardul care dă un aspect neplăcut cimitirului, aceasta nu poate începe lucrările pentru că răspunsul Serviciului de Urbanism nu este unul clar și concis. Situația este cu atât mai aberantă cu cât, după finalizarea lucrărilor, gardul va rămâne în proprietatea municipalității.

De asemenea, Stoia susține că aceasta nu este singura situație de acest gen cu care s-a confruntat în Primăria Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*