Ultimele stiri

Primăria Timişoara trebuie să plătească unei firme peste 3.000.000 de euro. Cel mai probabil va fi executată silit

Primaria Timisoara

Situație incredibilă la Primăria Timișoara! Instituția va fi executată silit. Totul vine ca urmare a unei decizii definitive a Tribunalului Timiş care a dat câștig de cauză firmei SC GPG Company SRL, fost chiriaş al ştrandului Termal. Mai excact, societatea a dat în judecată municipalitatea pentru că în perioada în care a câștigat licitația pentru a se ocupa de ștrand, a făcut o serie de investiţii cu acordul proprietarului. La câteva luni după, Primăria Timișoara a uitat de ceea ce firma a făcut și a decis să scoată toată locaţia din nou la licitaţie pentru a fi închiriată.

Situația s-a petrecut în anul 2009, iar după cinci ani de procese, în luna aprilie a anului 2014, Tribunalul Timiş a dat, definitiv, dreptate firmei şi a obligat Primăria Timişoara să-i plătească 3.428.892 euro. PMT nu a făcut niciun demers până în momentul de față, deși termenul era de doar șase luni. Astfel, firma a fost nevoită să ajungă la executor judecătoresc pentru executarea silită. Acum Primăria contestă executarea silită și spune că nu are de unde da o sumă atât de mare.

„Societatea a câștigat și instanța obligă Primăria șă plătească dezpăgubiri de circa 3,4 milioane de euro. Evident că suverană este instanța dacă se ajunge la o decizie. Noi o vom pune în aplicare, dar nu avem d eunde scoate peste noapte 3,4 milioane de euro și să îi dăm societății. Va trebui să convenim un termen d eplată. Noi am depus contestație și sperăm ca această contestație să ne fie luată în considerare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

2 Commentarii pe Primăria Timişoara trebuie să plătească unei firme peste 3.000.000 de euro. Cel mai probabil va fi executată silit

  1. Domnule primar vi sa dat 6 luni la dispositie sa platiti suma !
    Sa va fie rusine hotilor

  2. Nu respectati Legea!?Pentru ca sunt doar vorbe nu si fape D-le Nicolae Robu,.Nu aveti pic de rusine?Ati avut un termen de sase luni la dispozitie si acum ne prostiti ca nu aveti de unde scoate 3,4 milioane peste noapte.Pe cine incercati sa prostiti cu declaratia dv?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*