Ultimele stiri

Primăria Timișoara va strânge ajutoare pentru sinistrații din județul Timiș

Primaria Timisoara

Primăria Timișoara va ajuta oamenii greu încercați de inundațiile din ultimele zile. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a spus că  s-a gândit la 500.000 de lei, dar suma urmează să fie stabilită de comun acord în zilele următoare.

„Vreau să vă fac cunoscut că am anunţat oficial că de mâine, de la 8 dimineaţa la 8 seara, începe operațiunea de strângere de ajutoare pentru sinistraţi în sala de sport de la Liceul Electromotor. Materialele sunt destinate cetăţenilor din judeţul Timiş, dar dacă vor fi cantități mai mari, vor fi direcționate și către concetățeni de-ai noștri din alte județe aflați în suferință”, a spus Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai explicat că în momentul de față „încasările noastre sunt mai mici decât în alţi ani în lunile iunie şi iulie. Avem foarte mari obligaţii de plată şi riscăm să ne trezim cu oprire de conturi, dacă nu facem plăţile. Cu sume simbolice nu știu ce s-ar vedea. De asta am mers pe ideea de a strânge ajutoare. Mă aștept să primim donații importante. Nevoile sunt foarte mari”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*