Ultimele stiri

Primăria Timișoara vrea terase în Parcul Copiilor. Ce proiect va sta pe masa consilierilor locali

Deși au trecut trei ani de când Parcul Copiilor a fost modernizat și inaugurat, părinții care vin cu micuții în această locație nu au de unde să cumpere un suc sau o înghețată. Asta pentru că reprezentanții Primăriei Timișoara nu au reușit să închirieze spațiul din centrul parcului, unde ar putea fi deschisă o cofetărie sau o terasă.

Reprezentanții municipalității încearcă, și în acest an, să închirieze spațiul din Parcul Copiilor, iar un prim pas în acest sens va fi făcut vineri, când pe masa consilierilor locali va sta un referat privind modificarea Hotărârii de Consiliu Local prin care s-a aprobat închirierea spațiului.

Reprezentanții Primăriei Timișoara vor să scadă prețul minim de pornire a licitației, dar și să le permită comercianților să vândă băuturi carbogazoase. „Propunem anularea paragrafului „Se interzice comercializarea băuturilor carbogazoase”, iar Preţul minim de pornire în procedura de licitaţie publică deschisă cu strigare, pentru stabilirea chiriei este de: 3 euro/mp/lună pentru imobil, iar pentru terasă jumătate din preţuladjudecat pentru imobil”, scrie în proiectul pe hotărâre pe care consilierii locali îl vor vota mâine.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*