Ultimele stiri

Primarii trădători din PDL, salvați de concediu! Ce le transmite Constantin Ostaficiuc celor care vor să schimbe partidul

Ostaficiuc

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc s-a întâlnit ieri pentru mai multe discuții cu primarii din județ. Doar patru dintre aceștia au lipsit de la întrunire, dar au fost motivați de liderul organizației pentru că erau în … concediu. Deci, nici gând să fie suspectați că ar putea pleca din partid, deși șansele să fie așa sunt destul de mari, având în vedere absența lor de miercuri!

“Au fost aproape toți primarii prezenți la întâlnire. Cei care au lipsit au fost în concediu”, a declarat Constantin Ostaficiuc.

Totuși, în cazul în care ar exista primari sau chiar consilieri locali și județeni care ar dori sa plece din organizație, liderul PDL Timiș le dă liber. Ba mai mult decît atât, are și un mesaj pentru cei care ar putea să se îndepărteze de organizația pe care o conduce, către altele posibil mai bine votate.

“Primarii care vor să plece sunt liberi să o facă. Pe mine mă interesează ca ceea ce a votat populația să rămână exact așa cum a votat populația”, a mai spus acesta.

În ceea ce privește ordonanța de urgență care dă liber traseismului politic, liberalul își păstrează poziția și spune că nu vede în ea decât un act imoral care servește interesele unor grupuri. Totuși, nu exclude primirea în formațiunea pe care o conduce a persoanelor care ar dori să migreze.

“Ordonanța aceasta, am spus-o și o repet, este imorală. Totuși a fost adoptată. Pe noi ne interesează să respecte dorința populației. Ce a votat populația, așa să rămână. Nu cred că e corect ca acum la doi ani după vot, printr-un act normativ josnic, să se facă fel de fel de permutări în interesul unor grupuri. (…) Prefer situația de la alegeri, asta este dorința noastră”, a conchis liderul PDL.

2 Commentarii pe Primarii trădători din PDL, salvați de concediu! Ce le transmite Constantin Ostaficiuc celor care vor să schimbe partidul

  1. TRAIASCA FORTZA PDL!

  2. apropos, am auzit ca cei 4 primari sunt din zona Lugojului, adusi la PDL de Dorin Cutu, consilier judetean….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*