Ultimele stiri

Primarul comunei Dumbrăviţa, este nominalizat la premiul „Politicianul anului”

Primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, este nominalizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali la premiul „Politicianul anului”, care se va acorda în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Edilul social-democrat se află într-o companie selectă, pentru acelaşi premiu fiind nominalizaţi politicieni precum Victor Ponta, Rovana Plumb, Ilie Bolojan, Ion Călinoiu, Vasile Dâncu sau Claudia Boghicevici.

Nominalizarea lui Victor Malac vine în urma realizării „Centrului de zi pentru îngrijirea copiilor” din Dumbrăviţa, un proiect pe care primarul comunei limitrofe Timişoarei a reuşit să îl implementeze. Clădirea Centrului de zi are o suprafață utilă de 2570,91 mp, dispus în regim P+1E, cu spații educaționale pentru 216 copii din care 24 cu dizabilitati, ce provin din familii cu probleme sociale. Obiectivul principal este asigurarea educaţiei necesare şi a siguranţei copiilor care provin din familii cu probleme sociale de pe raza comunei Dumbraviţa cât şi din localităţile vecine. Copiii beneficiază de educaţie şi suport psihopedagogic din partea cadrelor didactice şi medicale specializate.
„Am rămas şi eu surprins de această nominalizare, nu m-a anunţat nimeni de ea. Evident că mă onorează, ţinând cont de faptul că mă aflu în această ipostază alături de un fost prim-ministru, de miniştrii sau primari de municipii importante din România. Eu mă bucur mai mult pentru faptul că am reuşit să ducem acest proiect al Centrului de zi la bun sfârşit şi că peste 200 de copii au parte de o îngrijire corespunzătoare. Asta e tot ce contează”, spune Victor Malac.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*