Ultimele stiri

Primarul Facebook, Nicolae Robu, întrecut de Radu Mazăre. Despre ce este vorba

Robu Facebook

Se ocupă singur de pagina sa de Facebook, comunică cu cetățenii și face sondaje printre cei ce-l urmăresc. Vorbim, evident, de primarul Nicolae Robu, cel care este cunoscut în întreaga Românie pentru pasiunea sa pentru comunicarea online.

Totuși, se pare că Radu Mazăre are un sistem mult mai bine pus la punct în ceea ce privește site-ul de socializare.  Primăria Constanţa a deschis un nou birou de socializare on line. 6 oameni vor fi plătiţi pentru început ca să ţină legătura pe internet cu locuitorii oraşului şi să le contabilizeze problemele. Edilul Radu Mazăre spune că va mai angaja alte 12 persoane care se vor ocupa exclusiv de pagina de Facebook a Primăriei, scrie Digi 24.

Pe pagina de facebook a Primariei Constanța, oamenii pot găsi 17 secţiuni, precum cea de sesizări,evenimente, proiecte sau anunţuri. Deși primarul Timișoarei n-a pomenit niciodată nimic despre o astfel de platformă, având în vedere pasiunea sa pentru comunicarea rapidă pe internet, n-ar fi exclus ca pe viitor și timișorenii să poată lua legătura cu municipalitatea direct pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*