Ultimele stiri

Primarul lasă PSD-ul să-şi dea jos singur afişele cu mesaje USL. Robu: „Nu îmi mai pierd vremea cu PSD-ul, mai bine bat mingea”. Cine e în viziunea edilului „PSD-istul bun”

Nicolae Robu

Dacă, duminică, Nicolae Robu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, asta nu înseamnă că edilul a uitat de rivalii săi din PSD. După câteva minute de la plecarea preşedintelui, primarul a dat câteva informaţii despre cum se mai desfăşoară lucrurile la dezlipirea de afişe PSD din oraş.

Vă reamintim că, sâmbătă, BEC a anunţat oficial că toate afişele PSD, cu mesaje care susţin că USL există în continuare,  trebuie înlăturate.

Duminică primarul a anunţat că, după o discuţie cu şeful PSD Timiş, Titu Bojin, cei doi au hotărât ca Poliţia Locală să nu se mai ocupe de această acţiune, iar social-democraţii vor da jos afişele singuri.

„În loc să tacă sau să spună că au greşit, au încercat să mă sfideze că nu o să le înlăture şi că eu nu voi avea ce să fac, şi, poate, cu timpul, o să ajung ca ei, eu nefiind politician. Eu când am intrat în politică nu am intrat cu gândul să fiu ca aceia care m-am dezamăgit”, a spus primarul.

Edilul a continuat discursul despre PSD sugerând că între liderii partidului există diferenţe de abordare a problemelor.

„Domnul preşedinte PSD Timiş m-a asigurat că la sfârşitul zilei de astăzi (n.r duminică) vor îndepărta ei tot ce este ilegal. Şi pe cale de consecinţă am convenit să le dăm această şansă, să înlăture tot ce e ilegal. Am fost informat că preşedintele PSD Timişoara, m-a acuzat că … aplic legea. M-a acuzat că în loc să îmi fac treaba, le dau lor jos afişele”, a mai declarat Nicolae Robu.

Primarul nu s-a oprit aici şi a mai spus că modul în care a procedat PSD în ceea ce priveşte afişele electorale, este unul „ilegal şi nesimţit”. Mai mult, Nicolae Robu spune că nu mai are de gând să se ocupe de PSD: „Nu îmi mai pierd vremea cu PSD-ul, mai bine bat mingea”.

Cu toate acestea, unii social-democraţi sunt mai aproape de inima primarului.

„Domnul Bojin este PSD-istul bun. Domnul Bojin este PSD-istul cu care se poate colabora, chiar dacă mai deraiază din când în când”, a concis primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*