Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a amplasat panouri cu scuze la intrările în oraş. De ce a considerat că aceste panouri sunt necesare

Panou informare

Prima

Primarul Nicolae Robu vrea să se asigure că toţi şoferii care intră în Timişoara sunt la curent cu faptul că traficul de aici este unul dificil. Astfel, Primăria Timişoara, la iniţiativa edilului, a hotărât să pună panouri de informare la toate intrările în oraş.

Textul de pe panouri a fost compus chiar de primar, care a considerat că trebuie să le spună şoferilor despre traficul greoi. Astfel, pe panouri apare scris: „Timişoara se modernizează în forţă! Peste 100 de şantiere sunt deschise în oraş! Ştim că circulaţia este foarte grea şi ne cerem scuze pentru asta! Contăm pe înţelegerea dv. şi vă mulţumim”. Sub acest text mai scrie şi: „Nicolae Robu. PRIMARUL TIMIŞOAREI. Profesor Universitar”.

Astăzi, edilul a explicat de ce este necesară amplasarea acestor panouri: „Avem o transformare radicală a oraşului, avem peste 100 de şantiere în oraş şi, evident, traficul este perturbat. Am considerat de cuviinţă ca la intrările cele mai importante din oraş să montăm astfel de panouri, prin care să aducem la cunoştinţă ce se întâmplă şi, pe de altă parte, să ne cerem scuze pentru situaţia pe care am creat-o cu toate lucrările pe care le avem”.

Primarul a mai spus că nu a fost nevoie de costuri mari pentru realizarea şi implementarea panourilor, dar nu a ştiut să spună exact care a fost suma cheltuită pentru acestea.

Panou informare

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*