Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a anunţat când vor circula cele două tramvaie reabilitate cu un milion de euro FOTO şi VIDEO

Mai avem puţin de aşteptat până când ne vom plimba cu cele două tramvaie reabilitate cu peste un milion de euro. Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, astăzi, că cel  mai probabil tramvaiele vor circula pe străzile oraşului începând cu data de 8 iulie. Până atunci vor rămâne în depoul RATT şi urmează ca în zilele următoare să fie şi testate.

Potrivit edilului şef, se doreşte organizarea unui eveniment special în data de 8 iulie, când se sărbătoreşte Ziua Transportului Public Local. „Este posibil să venim şi cu un tramvai tras de cai şi să scoatem tramvaiele reabilitate”, a anunţat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a dezvăluit şi cum vor circula cele două tramvaie reabilitate. „Cele două tramvaie vor circula prin rotaţie, prin tot oraşul. Sunt foarte frumoase la exterior, dar mult mai frumoase pe dinăuntru. Până şi roţiile şi osiile au fost schimbate. A fost opţiunea firmei, nu există costuri suplimentare. Din tramvaiul vechi s-a păstrat doar platforma propriu-zisă. În rest, putem vorbi de un nou tramvai Made in România“,a mai declarat Nicolae Robu.

Foto: ratt.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*