Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a dat cu subsemnatul după ce a fost acuzat de hărțuire. Ce a făcut

Probleme pentru primarul Nicolae Robu în războiul cu proprietarii de garaje din Timișoara. Edilul a fost nevoit să dea cu subsemnatul după ce câțiva cetățeni din zona Brătianu l-au acuzat că îi hărțuiește ca să renunțe la construcții.

În contextul propunerii exproprierii comercianților privați din Complexul Studențesc pentru modernizarea zonei, primarul Nicolae Robu a afirmat că lucrurile ar deveni foarte complicate dacă s-ar lua o astfel de decizie. Acesta dă drept exemplu o situația similară, în care a fost acuzat de hărțuire pentru exproprierea proprietarilor de garaje de pe strada Brătianu din Timișoara.

„Exproprierile pentru așa ceva se fac foarte greu. Am încercat expropriere pentru lucruri care beneficiază de un cadru legal mai favorabil. Ştiți bine că am declarat de interes public zone ocupate de garaje. A trebuit să dau cu subsemnatul, pentru că unii cetățeni din zona Brătianu m-au acuzat că îi hărțuiesc ca să renunțe la garaje. Nu știu pe unde au făcut ei plângeri, dar a trebuit să explic că nu i-am hărțuit. De la Poliție a venit cineva. În urma hotărârii de Consiliu care stabilea utilitatea publică a terenului s-au trimis notificări către cetățeni să se prezinte la discuții pentru a găsi o formulă civilizată și echitabilă prin care ei să renunțe la garaje, iar cei care sunt îndreptățiți în cadrul legal să primească despăgubire urmând să le primească. Există cetățeni care reacționează și în modul acesta. Vă dați seama ce s-ar întâmpla în Complex, unde sunt în joc cifre de afaceri?”, a explicat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*