Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a fost implicat într-un accident de circulaţie

Nicolae Robu

Primarul Timişoarei a fost implicat într-un accident de circulaţie, miercuri. Acesta se deplasa împreună cu viceprimarul Dan Diaconu şi cu şeful Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş, către unul dintre şantierele din oraş.

Într-una dintre intersecţii, maşina în care se afla primarul s-a ciocnit cu un alt vehicul. Coliziunea s-a produs la intersecţia străzilor A. Popovici cu Brâncuşi. Din fericire niciuna dintre persoane aflate în cele două maşini nu a fost rănită, singurele pagube fiind materiale.

UPDATE

„Maşina de serviciu a Primarului PMT, avându-l la volan pe şoferul Vasile Paraschiv şi ca pasageri pe Primarul Nicolae Robu, Viceprimarul Dan Diaconu şi Directorul Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş, aflaţi în vizită la şantierele din oraş, a fost implicată într-un accident de circulaţie, la intersecţia străzii Aurel Popoviciu cu C-tin Brâncuşi. Accidentul nu a produs vătămări corporale nici unei persoane, ci doar mici avarii celor două autovehicule care au intrat în coliziune”, a comunicat Primăria Timişoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*