Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a ignorat protestul virtual „Eu nu sunt Cârpaci, tu eşti timişorean”. Ies sau nu oamenii în strada?

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu a ratat să răspundă întrebărilor iniţiatorul protestului „Eu nu sunt Cârpaci, tu eşti timişorean”. Poate din lipsă de timp, sau poate intenționat, edilul-șef al Timișoarei nu a dat curs solicitării făcute de Corneliu Vaida, care atrage atenția că peste 1000 de contribuabili așteaptă răspunsuri le întrebările legate de felul în care sute de propretăți au intrat în mâinile Clanului Cârpaci.

Astfel, după ce i-a dat timp până în 31 ianuarie să răspundă la mai multe întrebări primarului Nicolae Robu, Corneliu Vaida cere în continuare explicații, deși se pare cu edilul pare să nu plece urechea la cele solicitate. La deschiderea protestului virtual de pe Facebook, Coreliu Vaida anunța că „în cazul în care pana la sfârșitul lunii Ianuarie 2015 nu vom avea poziții tranșante și răspunsuri publice ale Primăriei și Politiei, acest protest se va muta în strada”. Acum însă lucrurile s-au schimbat. Vaida spune că scopul protestului nu este acela de a scoate oamenii în stradă pentru a face scandal, ci este acela de a rezolva problema. Practic, inițiatorul protestului nu știe care va fi următorul pas, dar spune că încă mai așteaptă un feedback din partea primarului Robu.

„Nu iau in considerare posibilitatea de a muta acțiunea în stradă. Aștept să se întoarcă (n.r. din vizita oficială din America) să văd dacă și ce răspunde.  Scopul nu este de a scoate lumea în stradă. Scopul nu este să se facă scandal. Scopul este să se rezolve problema”, a declarat pentru Timișoara Online Corneliu N. Vaida.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*