Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a luat măsuri împotriva unui angajat al Primăriei Timişoara. UPDATE: Ce nu va mai administra de acum Traian Stoia

Primarul Nicolae Robu este foarte secretos în ceea ce priveşte anumite măsuri pe care le-a luat pentru „a se aşeza mai bine lucrurile în Primărie”. Ieri, în cadrul unei emisiuni, edilul a afirmat că urmează să „ia ceva cuiva”, şi că astăzi va comunica împotriva cui s-au luat măsuri şi care sunt acestea.

„Ieri am spus într-o emisiune că voi lua ceva cuiva. S-a impus să iau anumite măsuri pentru a se aşeza mai bine lucrurile în Primărie, pentru a evita, dacă nu o incompatibilitate din prisma legii, atunci cel puţin o situaţie care poate oricând să nască, şi a născut discuţii privind o anumită relaţie de incompatibilitate. Eu încerc să abordez actul de conducere într-o manieră cât mai serioasă şi consider că ar fi inadecvat să comunic măsura prin intermediul mass-media, ea trebuie comunicată, mai întâi, oficial. În cursul zilei de astăzi, lucrurile vor fi oficializate şi nu ar fi corect să transmit o măsură prin intermediul mass-media”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat dacă este vorba despre retragerea unor anumite atribuţii în ceea ce îl priveşte pe viceprimarul Traian Stoia, primarul nu a răspuns la întrebare, ci a spus doar că: „este o regândire a unor atribuţii în Primărie”.

Edilul a declarat că va comunica oficial despre cine este vorba în cursul zilei de astăzi.

 

UPDATE: Ce nu va mai administra de acum Traian Stoia

Aşa cum v-am anunţat deja, primarul Nicolae Robu a luat decizia de a „regândi atribuţiile” unora dintre angajaţii Primăriei. Astfel, începând de mâine, 8 mai, viceprimarul Traian Stoia nu va mai avea sub administrare terenurile din Timişoara. Această sarcină îi va reveni de acum City Managerului, Sorin Drăgoi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*