Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu a votat pentru o Românie mai aproape de America

Robu la vot

Foarte jovial, la ora 9.00, primarul Nicolae Robu  s-a prezentat la Școala Generală nr. 30 pentru a pune ștampila pe cel pe care și-l dorește președinte. Edilul a votat „pentru ca România să aibă  șansă la consolidare ca stat de drept, o șansă la prosperitate, o șansă să fie o țară a oamenilor cinstiți și harnici”

Edilul a explicat că își dorește ca noul președinte să consolideze relațiile cu Occidentul și, implicit, pe cele cu America.

„Am votat cu încredere că valorile occidentale vor fi promovate în România, că România își va întări rolul și locul de stat membru al Uniunii Europene și al NATO și va consolida parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii”, a mai spus Robu la ieșirea de la urne.

La fel ca în primul tur al alegerilor prezidențiale, la secția de votare, primarul nu a venit singur, ci a fost însoțit de soția și fiica sa, și, de asemenea, de senatorul Ben-Oni Ardelean. Cel din urmă doar le-a stat alături căci de votat, a votat la o altă secție, respectiv cea la care era arondat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*