Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu amenințat cu Poliția Locală

Conflictul dintre primarul Nicolae Robu și grupul de consilieri locali PSD este pe punctul de a atinge apogeul. În urma scandalului din ultimul plen, când edilul-șef al Timișoarei a făcut o criză de nervi în momentul în care finanțarea pentru ACS Poli a fost modificată, Alfred Simonis amenință că va chema Poliția Locală în caz că scena se va repeta.

Mai exact, consilierul spune că dacă va ajunge să conducă el ședința de plen și primaraul Nicolae Robu va întrece măsura și va mai jigni, îi va lua microfonul din față. Mai mult, acesta amenință ca ar putea pune Poliția Locală să-l scoată cu forța pe edil din sală pentu că prezența acestuia în ședințele Consiliului Local nu este obligatorie.

„Nu voi avea nicio jenă să-i iau microfonul și chiar să chem Poliția Locală, pentru că el este doar invitat la ședințele de Consiliu Local”, a declarat Alfred Simonis.

Mai mult, acesta vrea să facă un apel și la colegii din opoziție, după ce s-au făcut anumite supoziții cum că Robu și-ar fi jignit proprii colegi de partid. Simonis spune că un primar nu poate să se comporte așa cum Robu a făcut-o la ultimul plen și tocmai din această cauză le cere colegilor din PNL să riposteze.

„Vreau să fac un apel la colegii din Consiliul Local din PNL, cei pe care îi cunosc că sunt oameni serioși, cu realizări, să reacționeze. Este rușinos cum se comportă acest primar cu colegii din partidul dânsului și sper ca colegii lui să reacționeze. Să te compori așa de față cu opoziția ș cu proprii colegi de față cu presa…De aproape 15 ani de când sunt eu un PSD nu am auzit niciodată, dar niciodată, ca un președinte să vorbească așa cu colegii. E unul din multele regrete faptul că nu se poate opri microfonul. Sper ca în urma renovării sălii să se poată”, a mai precizat Simonis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*