Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu avertizează PSD: „pot să joc şi în ofensivă”

Nicolae Robu

Afirmaţiile făcute de membrii PSD, ieri, împotriva lui Nicolae Robu nu par să îl fi deranjat foarte tare pe primarul Timişoarei. Cu toate acestea, edilul a anunţat că, dacă PSD continuă să facă astfel de comentarii la adresa sa, va riposta şi el.

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timişoara, a afirmat, ieri, că primarul duce o „politică de lamentare”, iar Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, a spus că partidul său nu a făcut promisiuni greu de respectat, precum Nicolae Robu, cu „tramvaie subterane”.

Primarul Nicolae Robu a afirmat, astăzi, că e convins că astfel de comentarii vor continua, dar că şi el poate să se manifeste în același fel.

„Evident că dacă PSD îşi va intensifica atitudinea incorectă la adresa mea, nici eu nu o să stau pasiv şi voi lua, din toate punctele de vedere, decizia care mi se pare cea mai potrivită. Eu sunt un tip cu vocaţie ofensivă, inclusiv la fotbal, atacant, încă unul care a fost golgheter, dar m-am străduit şi mă străduiesc, pentru binele Timişoarei şi al timişorenilor, şi încerc să nu îi provoc pe adversarii politici. Ştiu însă să joc foarte bine şi în contraatac”, a declarat edilul.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*