Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu cheamă timişorenii pe stadion la primul meci al ACS Poli în Liga I: „Haideţi să umplem tribunele”

Primarul Nicolae Robu cheamă timişorenii iubitori ai fotbalului, şi nu numai, pe stadion luni, 13 iulie, când ACS Poli Timişoara îşi face re-debutul în Liga I. Edilul şef visează ca echipa sa de suflet să se califice în play-off-ul competiţiei, ceea ce presupune clasarea pe unul din primele şase locuri, şi apoi participarea într-o competiţie europeană.

„Vom juca din nou pe Dan Păltinişanu cu Steaua, cu Dinamo, apoi cu reprezentativele celor mai mari municipii ale ţării (…) şi, în curând, de ce nu, cu marile echipe ale Europei! Şi o vom face în alb-violet, ca echipă cu adevărat deţinătoare a palmaresului istoric politehnist şi a drepturilor exclusive asupra acestor culori şi a numelui Politehnica în fotbal”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

În final, primarul Timişoarei îi îndeamnă pe cetăţeni să vină pe stadion. „Haideţi, dragi polişti, să umplem tribunele, să fim din nou alături de Dan Alexa, de Zicu, de Curtean, de Bărbuţ şi de ceilalţi băieţi excepţionali care constituie Politehnica de astăzi! Remintesc: elevii şi studenţii au, pe tot parcursul campionatului, accesul gratuit, iar pensionarii beneficiază de reducere 50 %! Hai Poli!”, conchide edilul şef pe reţeaua de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*