Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, clarificări privind ACS Poli, pe Facebook: „Dan Alexa rămâne antrenor principal pentru Liga I”

Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe Facebook, deși este plecat în Maroc. Edilul șef a ținut să facă clarificări cu privire la clubul de fotbal ACS Poli.

„Anul trecut, am făcut o înțelegere cu Dan Alexa, promițându-i că, dacă echipa promovează în Liga I cu un joc bun, el va fi antrenor principal și în Liga I. Ei, echipa a promovat în Liga I cu un joc bun, ba, de multe ori, chiar foarte bun. Noi suntem oameni de cuvânt, și prin urmare: Dacă există o certitudine la ACS Poli, atunci aceea este că antrenor principal pentru Liga I va rămâne Dan Alexa”, a scris primarul Timișoarei pe rețeaua de socializare.

Nicolae Robu a mai anunțat că, în acest moment, se caută un manager sportiv pentru echipa de fotbal, în urma demisiei lui Ioan Timofte. De asemenea, edilul șef a mai ținut să precizeze că ACS Poli este în discuții și cu posibili mari finanțatori.

„Clubul nu va fi, însă, înstrăinat -atâta vreme cât legea permite instituțiilor publice să fie asociate la organizații non profit pentru susținerea sportului de performanță. Finanțatorii au oferta de a deveni membri asociați cotizanți, cu drepturi și obligații derivate din acest statut și stipulate în contractul de asociere”, a mai precizat edilul șef.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*