Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu dă asigurări: lucrările la cele trei licee de elită din Timişoara care nu au autorizaţie sanitară vor fi finalizate în acest an

liceul lenau reabilitare

Miile de elevi care învaţă la Colegiul Naţional „C. D. Loga”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” şi Liceul Teoretic „J. L. Calderon” au început în clădiri diferite noul an şcolar. Asta pentru că lucrările de reabilitare a imobilelor principale ale instituţiilor de învăţământ nu au fost încă finalizate.

Totuşi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este optimist şi spune că lucrările se vor termina până la sfârşitul acestui an. ”Se termină şi la Loga şi la Lenau şi la Calderon. La toate trei se termină lucrările. Posibil ca exteriorul să nu se termine anul acesta, vine vremea rea şi la un moment-dat nu o să se mai poată lucra. Cel mai improtant este să se termine proiectul care vizează reabilitarea interiorul. Toate trei vor fi gata până la sfârşitul anului, eu estimez că în jurul datei de 1 decembrie”, crede Nicolae Robu.

Pe de altă parte, primarul Timişoarei recunoaşte că mai este mult de făcut în cele trei şcoli de elită din oraş şi că municipalitatea a fost nevoită să le reabiliteze într-un timp foarte scurt.

„Termenele rezultă din nişte estimări ale unor proiectanţi. Când se trece la execuţie, apar tot felul de situaţii imprevizibile, tot felul de situaţii birocratice care conduc la anumite prelungiri de termene. Pentru cine nu a făcut în viaţa lui nimic, ar fi o mirare”, a mai declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*