Ultimele stiri

Primarul Nicolae Robu, despre nunţile ţigăneşti din Timişoara: „Suntem intoleranţi la maximum”

Forţele de ordine îi vor ajuta pe petrecăreţii de etnie rromă din Timişoara să ajungă la petrecere, în afara oraşului. Acesta este noul anunţ făcut de primarul Nicolae Robu legat de nunţile ţigăneşti din oraş care au loc în fiecare vară. Edilul şef este ferm pe poziţii şi spune că nu va mai accepta ca cetăţenii Timişoarei să fie deranjaţi de aceste nunţi zgomotoase.

„Dacă va fi cazul, forţele de ordine vor recurge inclusiv la ajutarea celor cărora li se va interzice să îţi continue petrecerea în oraş să ajungă în afara oraşului, astfel încât perturbarea în trafic să fie cât mai uşoară. Nu-i transportă nimeni, dar dacă va fi cazul să se deplaseze un număr mare de persoane şi de maşini din oraş în afara oraşului sau inclusiv pe raza municipiului se vor lua”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a mai precizat că se vor lua toate măsurile necesare astfel încât oraşul să nu mai fie perturbat. „Dacă va fi cazul, se va interveni cu scopul clar ca oraşul să fie cât mai puţin perturbat. Sper să înţeleagă aceşti cetăţeni că nu e bine să facă ceea ce au făcut altădată. Acum suntem intoleranţi la maximum”, a mai precizat primarul Robu.

safe_image (2)

Vă reamintim că, săptămâna trecută, mai mulţi bărbaţi de etnie rromă au fost surprinşi în timp ce savurau câte o bere pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Petrecăreţii s-au întâlnit cu Nicolae Robu şi şi-au cerut scuze pentru gestul lor. „Şi-au cerut scuze cu toţii, în mod repetat. În orice caz, s-a confirmat că nu a fost o petrecere de mare extensie temporală, dar oamenii credeau că atât cât au făcut nu-i chiar mare bai, că a fost foarte cald, le-a fost sete şi dacă tot au avut nişte bere s-au gândit să îşi astâmpere setea”, a mai declarat Nicolae Robu.

Cei nouă petrecăreţi s-au ales cu amenzi în valoare de aproape 7.000 de lei pentru că au consumat alcool pe domeniul public.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*